Termeni și condiții

Structură

Structură

  1. Condiții generale
  2. Politica de Confidențialitate
  3. Politica de bilete
  4. Acces la eveniment
  5. Fotografierea & înregistrarea video
  6. Forță majoră

1. Condiții generale

Utilizarea acestui website sau a serviciilor sale este echivalentă cu o confirmare explicită a acceptării tuturor prevederilor acestui document.

În cazul în care nu ești de acord cu Termenii și Condițiile prezentate aici, te rugăm să nu mai utilizezi acest website. Dacă continui să navighezi înseamnă că accepți termenii și condițiile impuse de noi. Acest document nu se aplică conținutului site-urilor sau serviciilor terțe. Este posibil ca website-ul să conțină link-uri către site-uri terțe, numite TPS – Third Party Sites, care pot sau nu pot fi sub controlul organizatorului. Acesta poate oferi link-uri către TPS pentru a ajuta utilizatorul, însă acest lucru nu implică susținerea sau asocierea cu operatorii acestuia.

2. Politica de Confidențialitate

Acceptul Termenilor și Condițiilor atrage automat acceptul politicii de confidențialitate a evenimentului TEDxEroilor. Credem că ideile ar trebui să circule liber în societate, însă nu și datele cu caracter personal. Accesând acest link: http://tedxeroilor.com/politica-de-confidentialitate/, poți să te informezi cu privire la măsurile pe care evenimentul nostru le ia pentru a-ți proteja datele și pentru a se asigura că respectă noul Regulament General de Protecție a Datelor (GDPR).

3. Politica de bilete

Orice bilet achiziționat la evenimentul TEDxEroilor se supune Termenilor și Condițiilor, precum și Politicii de Confidențialitate.

Organizatorul își rezervă dreptul de a schimba Termenii și Condițiile, Politica de Confidențialitate și Prețul Biletelor în orice moment, fără o notificare în prealabil. Orice schimbare va fi comunicată ulterior pe website, prin e-mail direct sau prin canalele de Social Media. Te sfătuim să verifici periodic secțiunea Termeni și Condiții de pe website-ul evenimentului, mai ales înainte de achiziția biletelor.

Prețul biletelor, promoțiile sau discount-urile oferite pot să se schimbe în funcție de perioada de vânzare și pot să difere de la un eveniment la altul. Returnarea banilor nu va fi posibilă în cazul  în care motivul este schimbarea prețurilor, inclusiv prețurile promoționale, discount-urile sau ofertele speciale.

Biletul achiziționat oferă acces pentru o singură persoană, excepție făcând cazurile speciale în care se achiziționează bilete de grup.

Biletul achiziționat are caracter transferabil, astfel dacă nu mai poți ajunge la eveniment, vrei să oferi biletul altcuiva sau dorești să îl faci cadou, acest lucru este posibil, însă nu mai târziu de 7 zile înainte de începerea evenimentului. Pentru a putea transfera un bilet este nevoie de notificarea organizatorului la adresa contact@tedxeroilor.com și de transmiterea tuturor datelor necesare transferului biletului.

Informațiile necesare sunt:

A.Informații despre deținătorul biletului

  • Numele persoanei care deține biletul sau numele persoanei care a achiziționat biletul
  • Codul biletului

B.Informații despre persoana către care va fi transferat biletul

  • Numele persoanei către care va fi transferat biletul
  • Confirmare a transferului din partea persoanei care a primit biletul

Biletele vor fi eliberate într-un format electronic via e-mail, la adresa de e-mail comunicată de către cumpărător.

Participanții sunt obligați să înregistreze biletele primite în format electronic într-un formular pus la dispoziție de către organizator, cu maximum 7 zile înainte de începerea evenimentului.

Incapacitatea de a completa formularul de înregistrare va atrage automat pierderea materialelor de eveniment personalizate pe care organizatorul le poate pune la dispoziția participantului.

De asemenea, organizatorul nu este responsabil pentru datele de contact invalide furnizate de către participanți și implicit pentru comunicarea deficitară urmată în această situație.  

Orice schimbare a datelor din formularul de înregistrare trebuie notificată la adresa de e-mail contact@tedxeroilor.com.ro.

Valoarea biletelor nu este rambursabilă decât în cazul în care evenimentul se anulează din motive care nu țin de organizator.

4. Acces la eveniment

Organizatorul își rezervă dreptul de a refuza accesul în sala de conferință a participanților întârziați până la momentul unei pauze care să permită acest lucru. Motivul îl reprezintă respectul față de speakeri și față de ceilalți participanți.

În funcție de durata evenimentului organizatorul poate asigura apă, cafea, diverse gustări sau o masă caldă.

Organizatorul își rezervă dreptul de a utiliza fotografiile și video-urile în care cumpărătorul biletului apare. În cazul în care există imagini, video-uri sau materiale publicitare care pot aduce un prejudiciu de imagine cumpărătorului de bilete, acesta poate solicita organizatorului ștergerea acelui material la adresa contact@tedxeroilor.com

Organizatorul își rezervă dreptul de a amâna, anula sau a întrerupe evenimentul în cazul apariției unei situații neprevăzute precum vremea, evenimente periculoase care pot pune în pericol viața participanților sau orice altă cauză care nu ține de controlul asupra evenimentului.

Organizatorul își rezervă dreptul de a adăuga, retrage sau schimba orice speaker, orele de desfășurare ale programului, aranjamentul locurilor sau capacitatea audienței, fără o notificare în prealabil. Organizatorul va notifica schimbările făcute prin e-mail direct și nu va onora returnarea costurilor biletului în cazul în care se încadrează în categoriile mai sus menționate.

Organizatorul nu este responsabil pentru orice întârziere sau încercare eșuată de comunicare a schimbărilor rezultate din neglijența sau incapabilitatea de a oferi o adresă validă de e-mail sau alte date de contact corecte.

Organizatorul nu acceptă niciun fel de comportament din partea unui sau a mai multor participanți care pot deranja buna desfășurare a evenimentului. Orice participant care nu se încadrează în aceste reguli, poate fi scos afară, fără o returnare a prețului biletului. În cazuri de forță majoră, organizatorul va informa staff-ul responsabil de securitate sau organele care pot restabili bunul mers al evenimentului (Poliție, Jandarmerie).

5. Fotografierea & înregistrarea video

Evenimentul este organizat într-un spațiu public, ca urmare organizatorul nu interzice participanților, partenerilor, expozanților sau altor companii să fotografieze conferința și participanții.

Pentru poze sau înregistrări profesioniste, organizatorul va contracta o echipă în acest sens, participanții având dreptul să se opună atât fotografierii și înregistrării video, cât și publicării materialelor pe Internet.

6. Forță majoră

Legea aplicabilă

Drepturile și obligațiile stabilite prin prezentul document vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare.

Orice litigiu care are ca obiect drepturile și obligațiile stabilite prin prezentul document va fi adus spre soluționare în fața instanțelor românești.

Dacă una sau mai multe prevederi ale prezentului document sunt dovedite că nu se încadrează în prevederile legale în vigoare sau că nu pot fi aplicate pe deplin, acestea for fi aplicate în măsura maximum posibilă, iar toate celelalte prevederi ale prezentului document vor rămâne în vigoare.

Orice litigiu care are ca obiect drepturile și obligațiile stabilite prin prezentul document va fi adus spre soluționare în fața instanțelor românești.

Dacă una sau mai multe prevederi ale prezentului document sunt dovedite că nu se încadrează în prevederile legale în vigoare sau că nu pot fi aplicate pe deplin, acestea vor fi aplicate în măsura maximă posibilă, iar toate celelalte prevederi ale prezentului document vor rămâne în vigoare.